• BlueNEXT BN-909GR. Μετατρέψτε τον φορητό υπολογιστή σας σε πλήρως λειτουργικό πλοηγό GPS, με μόλις €32Θέλετε να αντικαταστήσετε το δίσκο στο eeePC σας με κάποιον μεγαλύτερο και ταχύτερο; Ποιόν δίσκο να πάρετε; Πώς θα τον εγκαταστήσετε; Πώς θα μεταφέρετε τα δεδομένα από τον παλιό; Πόσο θα βελτιωθούν οι επιδόσεις; Θα επηρεαστεί αρνητικά η θερμοκρασία και η αυτονομία του netbook; Όλες οι απαντήσεις αναλυτικά.Το τραπεζικό σύστημα για αρχάριουςΟρισμένα Μεμονωμένα Περιστατικά. Αστυνομική βία. Ποιος είναι ο υπεύθυνος;

Η Flash εφαρμογή κλήσεων του FreeRinger. Όπως μπορείτε να δείτε, εκτός των άλλων, αποθηκεύει τους αγαπημένους σας τηλεφωνικούς αριθμούς. Απίστευτο και όμως αληθινό!

Η υπηρεσία FreeRinger σας επιτρέπει να καλείτε οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου (σταθερού ή κινητού) σε πάνω από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας! Οι κλήσεις γίνονται μέσα από τον browser σας, από μια εφαρμογή Flash, χωρίς να χρειάζεται κάποιο επιπλέον πρόγραμμα client.

Σκοπός της υπηρεσίας δεν είναι να μιλάτε απεριόριστο χρόνο με τις επαφές σας αλλά να έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με αυτές ακόμα και όταν δεν έχετε σταθερό η κινητό τηλέφωνο ή όταν δεν έχετε διαθέσιμες μονάδες. Έτσι, το FreeRinger σας επιτρέπει, εφόσον έχετε μικρόφωνο και ηχεία ή ακουστικά στον υπολογιστή σας, να καλέσετε οποιονδήποτε αριθμό και να μιλήσετε μαζί του για 10 δευτερόλεπτα εντελώς δωρεάν. Στο διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να ζητήσετε από αυτόν που καλέσατε μέσω FreeRinger να σας καλέσει πίσω στο δικό σας τηλέφωνο ή, αν εκείνη την στιγμή δεν υπάρχει κάποιος τηλεφωνικός αριθμός για να σας βρει, να καλέσει πίσω στον αριθμό που εμφανίστηκε στην αναγνώριση κλήσεων όταν τον καλέσατε. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτός θα χρεωθεί στο τηλέφωνό του με τοπική, αστική χρέωση και εσείς θα μιλήσετε μαζί του ξανά μέσω του browser σας, χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Τα “μικρά γράμματα” του όλου concept, είναι ότι πριν πραγματοποιηθεί η κλήση μπορεί να ακούσετε στα ακουστικά σας ένα σύντομο διαφημιστικό μήνυμα.

Παρά το όριο των 10” (το οποίο, αν δεν βαριέστε, μπορείτε να ξεπεράσετε με επαναλαμβανόμενες κλήσεις στον ίδιο αριθμό) το FreeRinger μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε αρκετές περιπτώσεις:

 • Θέλετε να κάνετε, χωρίς καμία χρέωση, ένα σύντομο τηλεφώνημα επιβεβαίωσης (π.χ. “Τελικά το βράδυ θα βρεθούμε 10 η ώρα στο Δώμα, ε;”)
 • Έχετε καρτοκινητό, ξεμείνατε από μονάδες και πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε με κάποιον (π.χ. για να ζητήσετε μεταφορά μονάδων)
 • Σας έχουν διακόψει το σταθερό τηλέφωνο (αλλά μπορείτε να δέχεστε κλήσεις) και θέλετε να ζητήσετε από κάποιον να σας καλέσει.
 • Θέλετε να επικοινωνήσετε με κάποιον στο εξωτερικό με τοπική αστική χρέωση.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπήρεσία θα πρέπει να εγγραφείτε στο site. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ σύντομη (ούτε καν απαιτεί email verification).

Μάλιστα, το FreeRinger παρέχει κώδικα για να ενσωματώσετε την Flash εφαρμογή κλήσεων όπου θέλετε (π.χ. στο blog σας, στην αρχική σας σελίδα, σαν desktop widget στην επιφάνεια εργασίας κ.λπ.)

Διαβάστε εδώ μερικές συχνές ερωτήσεις/απαντήσεις για το FreeRinger.

Από: Lifehacker


14 σχόλια στο “Δωρεάν κλήσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα από το FreeRinger!”
 1. Ο/Η gxenakis λέει:

  Δεν το κάνανε ένα λεπτό… τι να προλάβεις σε 10 δευτερόλεπτα…

  - Πάμε με τηλ σε παρακαλώ δεν έχω κάρτα!
  - Τι? Δεν σε ακούω καλά, δεν έχω σήμα!
  - ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ ΛΕΩ!!!
  - Δεν σε άκουσα, τι να πάρω?
  - μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ

 2. Ο/Η dali13gr λέει:

  Χε, χε… Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα όταν το διάβασα. Είναι καλή περίπτωση όμως σε έκτακτη ανάγκη.

 3. Ο/Η dimhap λέει:

  όντως καλή περίπτωση.. thanks for sharing:)

 4. Ο/Η mouridis λέει:

  @gxenakis: Έλα, υπερβάλλεις τώρα! Τα 10 δευτερόλεπτα είναι περισσότερο διάστημα απ’ όσο νομίζουμε και άλλωστε αν δεν προλάβεις μπορείς να ξανακαλέσεις στο καπάκι…

  @dimhap: Γι’ αυτό είμαστε εδώ… ;-)

 5. Ο/Η gxenakis λέει:

  Okay, mouridis θα σε πάρω τηλ να μου εξηγήσεις τα tweaks του MyBook World Edition :P

 6. Ο/Η giorgosaris λέει:

  re paidia pos pernei til?

 7. Ο/Η modestos λέει:

  re pedia apo p to katevazoume to programa FreeRinger ???

 8. Ο/Η kostas λέει:

  pos pernis thl re file??????????/

 9. Ο/Η Λίνα λέει:

  τηλέφωνο πώς παίρνεις;;;;;;;;;;;;;;

 10. Ο/Η Λίνα λέει:

  ολο βλακειες δωρεαν τηλεφωνο και δωρεαν τηλεφωνο αλλα τηλεφωνο τιποτα!!!!!!!!!!!!!!

 11. Ο/Η sema λέει:

  kanena allo programmataki me megaluterh diarkeia stis kliseis???

 12.  
Trackbacks
 1.  
Αφήστε το σχόλιο σας

Σημαντικό: Διαβάστε την πολιτική σχολίων του Κ.ΕΠΙΚ. στο 2ο Γραφείο πριν σχολιάσετε.